lauantai 23. maaliskuuta 2013

Cirque de Soleil / Alegria 22.3.2013

Sirkuksen suurena ystävänä olen monta vuotta halunnut käydä katsomassa maailmankuulun Cirque de Soleilin esitystä Alegria, mutta ei ole ollut rahaa tai aikaa tai jotain. Liput ovat melko kalliita, mutta jostain syystä tuli semmoiset hankittua joskus viime syksynä. Kai kun oli töissä niin oli sitten rahaa käytettävissä. Mukamas.

Turun HK Areena oli ankea paikka, mutta paikat olivat tosi hyvät, hyvin likellä lavaa. Esiintyjät olivat juuri niin taitavia ja loistavia kun olin kuvitellutkin. Koko show oli varsinainen spektaakkeli ja hyvinkin kymmenien eurojen arvoinen. Livebändi säesti esitystä. Tommonen jäähalli ei ole kyllä paras paikka sirkusesitykselle. Alkupuolella oli jotain teknisiä ongelmiakin, ja esitykseen tulisi katkos.Supernäyttävät puvut ja loppuun asti hiotut esitykset saivat haukkomaan henkeä ihmetyksestä... Kyllä Sorin Sirkuslaisilla on tähän vielä matkaa... Mutta oli se varsinainen spektaakkeli! Menisin heti uudelleen.

Alegrian ohjelmanumerot voi nähdä täällä. Mun suosikkeja olivat hand balancing ja Russian bars. Noiden varsinaisten aktien lisäksi oli klowneja ja laulajia ja kaikenlaisia muitakin tyyppejäl joiden galleria nähdään täällä.


Kuvatahan ei saanut, mutta salaa napsaisin kuvan trapetseista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti