lauantai 9. maaliskuuta 2013

Old Times / Harold Pinter Theatre 8.3.2013

Illan teatteriohjelmassa Old Times, Harold Pinter teatterissa. Marie oli mennyt aamulla ennen töihin menoa jonottaan meille päivälippuja kun mä makasin grillautumassa Wendyn lämpöhuovan alla. 

Marien kanssa teatterissa

Ehdin juuri parahultaisiksi n. 10 yli 7 paikalle. Eturivin loistavat paikat keskellä, ja vain 10 puntaa kappale! Näytelmä oli Harold Pinterin kirjoittama Old Times. Eniten mä sen halusin nähdä Rufus Sewellin takia, joka olikin ehdottomasti näytelmän valopilkku. Ei ne 2 naistakaan (Kristin Scott Thomas ja Lia Williams) huonoja olleet. Esitys oli verkkainen, tapahtui samassa tilassa, ei väliaikaa, ja keskittyi pohtimaan pariskunnan sekä vaimon vanhan nuoruusajan ystävän suhdetta. 

Oltiin kumpikin hieman pihalla mitä tässä tapahtui ;-) Varsinaiset teatteriharrastajat! Mutta näyttelijät olivat kyllä hyvät! Ei jaksettu mennä stage doorille, kun oli nälkä ja kaikkea.Esityksen jälkeen mentiin kadun toiselle puolelle italialaiseen ravintolaan, Mariella oli joku kooditarjous puhelimessa millä sai 25% alennuksen vielä. Syötiin kasvispizza puoliksi ja lisukkeina rosmariiniperunoita ja tomaatti-sipuli-basilikasalaattia sekä vettä, yhteensä n. £12. Ei paha. Ruuan jälkeen käveltiin halki Sohon ja tulin hotellille samalla bussilla millä Marie jatkoi kotiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti