tiistai 5. helmikuuta 2013

Manchester/Macbeth liput ja muuta lippuasiaa

Manchester Festivalin liput yleisöille tuli myyntiin viime perjantaina, ja Macbeth möi kaikki esitykset loppuun vajaassa 10 minuutissa. Kerrankin onnisti, eli onnistuin nappaamaan 2 lippua sinne sitten!! Ou jee, supertyytyväinen! Tämä on siis heinäkuussa ja alustavan matkasuunnitelman tein jo, mutta lentoja tai mitään en ole varannut. Odotellaan että tulisi ensin rahaa jostain :-) Noi liput nyt oli vaan hankittava heti. Pirun kalliitakin olivat, ja ei mitään tietoa millaset paikat on. Kun ei esityspaikkaakaan ole kerrottu. Ihan sama.

Mä koitan siihen heinäkuiselle Macbeth-matkalle ympätä myös 2 näytelmää Lontoossa, sen jo aiemmin mainitun Cripple of Inishmaanin lisäksi Noel Cowardin näytelmän Private Lives (Toby Stephens ja Anna Chancellor) Gielgud Theatressa.

Torstaina tulee sitten NT:n Othello-liput myyntiin. Tänään alkoi Priority-jäsenten lipunmyynti, ja näinköhän meille Advance-jäsenille jää mitään? Puhumattakaan normaaleista lipunostajista. Hyvin ne tuntui menevän kaupaksi, ja kauheat ruuhkat oli sekä puhelinpalvelussa, nettisivuilla kuin paikan päälläkin.


Rory Kinnear Jagona ja Adrian Lester Otellona.
Ensi viikolla 11.2. tulee vielä myyntiin Royal Shakespeare Companyn Richard II, ja päätin että loka-marraskuun vaihteessa vois tehdä sellaisen pitkän viikonlopun reissun, olla pari yötä Stratford-Upon-Avonissa, ja käydä katsomassa tuon. Se siirtyy sitten Lontooseen kyllä joulukuussa, mutta... Tästä mä siis 23.1. kirjoitinkin jo. Voi vinde, mä en ees tiedä mitä näistä mä odotan eniten!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti