perjantai 21. maaliskuuta 2014

Hamlet. Barbican. Elokuu 2015.

Otsikossa ne tärkeimmät tulikin. Asian kanssa on nyt soudettu ja huovattu kuukausikaupalla, mutta vihdoin se alkaa olla melko varmaa. Virallinen vahvistus vasta ensi viikolla kuulemma, mutta Daily Mailin teatteri/kulttuurireportteri Baz Bamigboye on ennenkin näitä asioita kertonut ennen virallisia tiedotuksia - ja ollut oikeassa. En mielelläni Mailia linkitä, mutta nyt pakko tehdä poikkeus.

Eli se Benedict Cumberbatchin tähdittämä Hamlet tulee sitten (vasta) elokuussa 2015 ensi-iltaan. Esityksiä on 12 viikkoa (+ 6 vkon harjoitusaika), mikä on kyllä tosi paljon. Barbican oli hyvin odottamaton paikkakin, koska tämänhän piti olla West End juttu. No, en valita, koska ensinnäkin tilaa on (saliin mahtuu 1166 henkeä) ja toisekseen Barbicanissa on mukavat penkit, isot jalkatilat ja muutenkin se on yleisöystävällisempi kun West Endin viktoriaaniset teatterit.

Lipunmyynnistä tms ei mitään tietoa, mutta eiköhän lisätietoja saada sitten lähiaikoina. Taidan hankkia Barbicanin jäsenyyden varmuuden varalta. Koska useamman esityksen haluan nähdä ja turvata hyvien paikkojen saannin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti