perjantai 27. tammikuuta 2012

Frankenstein / NT Live

Eilisen paras uutinen oli se että National Theatren viime kevään huippumenestynyt Frankenstein palaa - elokuviin!! Eli NT Liven uusintanäytöksessä ensi kesänä johonkin aikaan näytetään taas tämä hieno tuotanto. En tiedä missä kaikkialla, laitoin Finnkinolle eilen viestiä että tuleeko se myös Suomeen, mutta katsotaan. Piti mennä se katsomaan sinne NT:n arkistoihin tietokoneen ruudulta, mutta nyt onkin mahdollisuus nähdä valkokankaalla!! Jippii!! Siitä on tekeillä myös dokumentti.

NT:n Frankenstein sivu

24.1. jaettiin Lontoossa muuten myös Critics Circle Theatre Awards palkinnot, ja Benedict Cumberbatch palkittiin Frankensteinin roolistaan parhaana näyttelijänä. Siis sen lisäksi että sai marraskuussa ko. roolista myös Evening Standard Theatre Awards-palkinnon parhaana näyttelijänä (yhdessä Jonny Lee Millerin kanssa).

Eli uusintaesityksen päivämääriä odotellessa! Toivottavasti saadaan vielä molemmat versiot. Kun herrat vaihtoivat roolejaan vuoroiltoina. Yläkuvassa BC hirviönä ja alakuvassa tohtorina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti