torstai 5. tammikuuta 2012

Nurja / Sorin Sirkus 5.1.2012

Jokavuotinen perinne (kai tätä voi jo sanoa perinteeksi, kun on niin monta kertaa käyty?) eli Sorin Sirkuksen joulushow oli ohjelmistossa tänään. Meitä oli 6 hengen poppoo - kiitos kaikille seurasta!


Nurja oli ihastuttava sekoitus Neil Gaimanin Coralinea (sekä kirjaa että elokuvaa), Ihmemaa Ozia, Liisa Ihmemaassa ja paaaaaaljon omaperäisyyttä! Livebändi oli tällä kertaa ihan estradilla, eikä enää missään piippuhyllyllä. Ja musiikki oli ihan tätä varten tehtyä (a'la Petteri Hyvärinen). Ja miten hieno musiikki olikaan, hieman jazzia, progea, ja klassista sotkettuna kummallisiin ääniefekteihin ja ties mihin. Multi-instrumentalisti Kielo Kärkkäinen soitti niin selloa kuin kornettiakin, lauloi ja veti haitarilla sulosäveliä. Ja lauloi! Ja osallistui myös esitykseen monin eri tavoin. Upea nainen!

Sirkuksessa pääroolissa on tietenkin esiintyjät - ja sorilaiset ei tee poikkeusta tästä. Mä en vaan käsitä miten hienoja juttuja esiintyjät osaa. Tulinumero oli tänäkin vuonna mukana, ja se oli näyttävä. Jonglöörejä, hyppynaruja, trapetsia, akrobatiaa... Ei vaan voi kun ihastella, ihmetellä ja silmät ymmyrkäisinä ihailla.


Puvustukset ja maskeeraukset tosi hienoja, ja kaikki vaan toimi. Ketään ei haittaa jos joltain tippuu pallo, tai jalka lipeää tai tippuu jostain, koska sellasta sattuu eikä haittaa esitystä lainkaan.

Moni esiintyjä oli tuttu aiemmilta vuosilta, mutta esim. Nelli Kujansivu oli mukana nyt tulinumerossa. Mun suosikit oli akrobaatit Daniel Huittinen & Sami Räikkä. Myös Saska Särkilahti joka näppäröi diabolon ja jojon kanssa, oli tosi taitava. Ja kolmen tytön ryhmä jotka teki "ihmispyramideja". Paritrapetsitytöt kanssa.

Ihan todella hieno esitys ja ensi vuonna sitten taas uudelleen! Jokaisen kynnellekykenevän pitäisi nähdä Sorin Sirkuksen joulushow - mutta liput vaan menevät tosi nopsaan. Eikä ihme.

Nurjan kuvia löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti