torstai 1. lokakuuta 2015

Alastomat Kundit Lavalla / Gloria kulttuuriareena 1.10.2015

Ensimmäinen varoitus: esityksessä ollaan ilman rihmankiertämää ensimmäisestä henkäyksestä loppukuvioihin. No jaa, hieman liioittelin. On siellä välillä kumihanskaa tai siivousessua tai pikkutakkia. Mutta munasillaan heilutaan. Jos se on jollekulle ongelma, niin ei auta. Tämän esityksen nähtyäsi alastomuus ei voi olla enää ongelma. Siitä tulee niin luonnollista ja normaalia ensimmäisen viiden minuutin jälkeen että ei sitä oikein enää edes huomaa.

Myönnän toki että alussa katse hakeutui esiintyjien jalkoväliin. Mutta suoraan sanottuna, ei siellä ole (kellään, sorry pojat!) juuri mitään erikoista tai sellaista mitä ei tähän kypsään ikään päässyt nainen olisi jo muutamaa kertaan nähnyt. Alastomuudesta ei tehdä mitään numeroa. Tai hetkinen, sehän siitä juuri nimenomaan tehdäänkin!


Alastomat Kundit Lavalla pohjautuu Naked Boys Singing -nimiseen konseptiin mitä on toteutettu jenkeissä. Hyvinpä tuo istuu Suomeenkin, kiitos vaan mm. Jyri Nummisen loistavien ja hauskojen biisikäännösten. Originaalikappaleita siis revyyhengessä. Jermo Grundström ohjaa kun nämä kuusi erimallista ja todella lahjakasta kundia vetävät erityylisiä biisejä yhdessä ja erikseen. Erinomainen pianisti Asko Turkia säestää lavan reunalla, ja lavastuksena lähinnä videoprojisointeja. Nekin ovat taiten tehdyt. Jyri Numminen vastaa myös koreografioista, ja nekin ovat vallan mainiot. On siinä jotain silmiä hivelevää kun 6 adonista vetää jalalla koreasti, paikat kirjamellisesti heiluen.

Päätähtinä aivan upeat kundit, joilla kaikilla on musiikkiteatteritaustaa jos jonkinlaista. Samuli Kakko, Ville Mustonen, Ilmari Myllynen, Niilo Savolainen, Anssi Valikainen ja Juho Vornanen ovat kyllä ansainneet valtavat aplodit rohkeudestaan. Enkä todellakaan tarkoita tässä nyt sitä että heiluvat munasillaan aikalailla naisvoittoisen yleisön edessä, vaan he uskaltavat paljastaa paljon muutakin itsestään. Pojat osaavat kyllä todella ottaa yleisönsä, ja pistää itsensä täysillä likoon.


Pornotähti Terhakka Tervakoskelta Samulin vallattomasti esittämänä oli yksi kohokohdista. Voiko tähän virnuilevaan naapurinpoikaan olla ihastumatta! Tykkäsin myös Nakusiivoojasta, jonka tulkitsi Anssi. Ja entäs kun koko kööri vetää munkinhupuissaan biisiä peniksen eri nimistä, kunnon kuorolauluna. Siinä(kin) nauratti niin että silmistä valui vesi. Biiseissä muisteltiin myös nostalgisia Tauno Palon aikoja, pistettiin pullat pystyyn paremmin kuin Popeda konsanaan, ja pähkittiin miesten erektio-ongelmia kuntosalilla. Erektio-ongelmia kun voi olla niin monenlaisia... Pääsääntöisesti rivakammat biisit toimivat itselleni paremmin kuin balladinomaiset.

Ja kerrankin näemme esityksen ilman mikkejä, jee! No, mihinkä ne radiolähettimet piilotettaisiinkaan...

Esityksiä on vain 22.10. asti, joten hopi hopi lippukauppaan. Käsiohjelma on hieman normaalia kalliimpi, mutta siihen hintaan (12€) saa ensi vuoden seinäkalenterinkin! Alastomilla kundeilla tottakai!

Ensi-illassa oli ainakin tunnelma kohdallaan eli katossa, ja toivon mukaan tämän rohkenisi mennä katsomaan mahdollisimman moni tyyppi.

Ja niin, kyllä sen unohtaa aika pian että nämä ovat alasti. Esitys viihdyttää ja piste.

Aivan järkyttävän mahtava viihdepläjäys, joka sopii ihan kaikille, ikään (no joku raja siinä saattaa olla), sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta. Kiitos Alastomat Kundit!!


Näin esityksen ilmaisella pressilipulla.

Valokuvien copyright Sami Lamberg ja kundien potrettikuva oma

1 kommentti:

  1. Musta on ihanaa että kaikki joilta olen tästä kuullut ovat olleet niin innoissaan. Eikä syyttä, allekirjoitan sunkin juttusi. Niin hauska ja hieno ja mahtavat kundit lavalla. Toivottavasti on paljon iloisia katsojia!

    VastaaPoista