keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Pasi Was Here / KOM-teatteri 3.5.2016

Pasi Pasi Pasi. Kolmas kerta toden sanoo. Eikä taaskaan lörtsyä, höh.

Eihän mulla mitään uutta ja ihmeellistä sanottavaa tästä ole. Muutakun oli taas kerran juupelin hieno.

Hemmo haluaa vaan fiilistellä ja nostalgisoida, mutta Pasi miettii haluaako tämä käyttää tätä hyväkseen? Niin, mitkä ovatkaan Hemmon todelliset motiivit.

Sinikka Pillukka-Pallukka-Pollukka on vetoava hahmo. Pasin käsitykset tyttöjen riiaamisesta ovat aika... noh, aataminaikuiset. Ja Hemmon ilmeet pikkupoikana on jotain ihan parasta. Pasi ja Hemmon "lesboäiti" jumppaamassa "ei ihan niin alhaalta, siellä on mun pimppi" :-D

Savonlinnassa kohtaamattomuus on normi. Niinkuin muuten aika monella muullakin suomalaisella paikkakunnalla. Jaksaisko laskea LOVES-prosentit, pitääkö Hemmon ja Turnajaiskepin (47%) tai Pasin ja Hemmon (32%) paikkaansa? Kivunsietokyvyn kasvatuksessa taidettiin lyödä aika kovaa... kun tuntui että ne auts-huudot olivat aika autenttisia!

Kasarinostalgiaa

How to be persu -piste Pasi-museoon. No mikä jottei. Välillä tulee miettineeksi että tapahtuivatko nämä kaikki asiat todella, vai muistaako Hemmo vain asiat näin? Jotenkin muuten nyt iski loppuvaiheissa Pasin isän eli savonlinnalaisen miehen monologi ihan täysillä. Huh!

Ja jos kohta monessa kohtaa saa nauraa kippurassa (GO WEST!) niin loppua kohti hymy hyytyy, ja kukaan ei enää naureskele. Kyllä vetää suomalaisen miehen kohtalo vakavaksi.

Superisot kiitokset taas koko loistava työryhmä tästä. Kerran vielä! Ja sitten syksyllä lisää...


Kuvan otin itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti