maanantai 14. maaliskuuta 2016

Suorittajat / Teatteri Siperia 12.3.2016

Halusin käydä katsomassa Teatteri Siperian mainion Suorittajat uudelleen... koska ensi-illasta on aikaa ikuisuus ja siinä oli paljon hyviä ja oivaltavia juttuja, jotka halusin nähdä uudelleen... Ja koska Miika Muranen ja Marika Heiskanen on vaan niin hyviä!

Life coach ja downsittaaminen. Mainio Kylli-täti ilahduttaa nytkin. Vanhainkodin hoitaja, joka on kiltti ja tekee kaiken pilkun mukaan, kunnes kerran repäisee. Kaksi äitiä keskustelee lapsistaan ja äitiydestä. Toinen on se luomusuperäiti joka ei rokota lapsiaan, ja käyttää kestovaippoja. Toinen ei ole. Maalaiskaupungin näyttelijä Jelina joka ensin virkkailee teatterin takahuoneessa, ja menee sitten Some Karukosken leffan koekuvaukseen :-)


Ja sitten on Niina ja sen mies jotka suunnittelevat häitään. Kaikki tehdään itse. Mutta auta armias; vakosuklaakakkuun kaikki kaatuu! Pulloja keräävä reppana joka rakensi vaimolleen talon ja kesämökin, mutta ei sekään riittänyt. Ja kuinka suorittaja osallistuu rentoutustunnille, mutta eihän siitä mitään tule. Ja se kaikista hellyyttävin eli pikku-Jere joka haluaisi tehdä kaikkea muuta kuin mihin isä pakottaa. Ei ainakaan pelata lätkää ja opiskella musateoriaa.


Tää kaksikko on oikeasti supertaitavia näyttelijöitä. Kumpikin teke tässä paljon vastakkaisen sukupuolen rooleja, ja tarttee sanoa että täydestä menee. Marika on mainio kaljoittelevana vakosuklaakakkumiehenä, ja Miikan lukuisat naisroolit on huikan hienoja.

Lopuksi saadaan taas Fazerin Parhaita (koska on viimeinen esitys niin jopa kaksi!) ja katsella videolta mummojen elämänviisauksia. Marika ja Miika istuvat kiikkustuoleissa ja katsojat saavat mummola-terapiaa.


Kyllä tämä edelleen viihdytti ja herätti ajatuksia. Mutta teen edelleenkin listoja ja värikoodaan kalenterini. Ja kai mä suoritan asioita, vaikka koitan puoliaktiivisesti päästä siitä eroon. Mutta minkäs tiikeri raidoilleen mahtaa...

Kiitos siis Teatteri Siperia näistä lisäesityksistä, niin sain minäkin toisen katselukerran mahdutettua täyteen kalenteriini.


Kuvien copyright Venla Moisala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti