sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Täynnä Elämää / Klubi 20.12.2014

Toista kertaa katsomassa tätä spektaakkelia, koska a) se on hyvä, b) se oli Tampereella ja c) sopi mun kalenteriin (tosin tässä meinasi tulla pieni paniikki, koska itsellä olikin lipunmyyjästä johtuva tuplabuukkaus, mutta asioilla on tapana lutviintua). Toukokuussa piti mennä Helsinkiin katsomaan, koska missasin Tampereen esityksen lentoyhtiön säätämisten takia.


Siis, ei tässä juuri mitään uutta ollut edelliseen, mutta Jyri Honkavaaran hienoa musiikkia sekä herrojen Tomi Alatalo & Antti Laukkarinen taitavaa laulua, soittoa ja esiintymistä katselee ja kuuntelee mielellään. Tomi kitaroi ja laulaa, Antti paukuttaa rumpuja ja laulaa. Ja oli kiva tavata tuttuja katsomon puolella.


Sitten piti mennä mökeltämään tolle Antille että ne oli jättänyt yhden kohtauksen kokonaan pois, ja oli hieman ihmeissään mistä mä höpäjän. Eeva sitten palautti mieleeni totuuden, eli muistelin yhtä kohtausta Maalaispunkin päiväkirja-sarjakuva-albumista... :-D Tunsin itseni taas tosi viksuksi.


Mutta jos tähän jossain törmäätte, niin menkää katsomaan! Klubi ei ollut tuntia ennen kovin täynnä, mutta ihan mukavasti sinne porukkaa sitten tuli. Pari huutelijatyyppiäkin, mutta ne Alatalo selvitti suvereenisti.


Kuvat on ihan omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti