lauantai 20. joulukuuta 2014

Neljä Pientä Annosta / Tampere-talo 20.12.2014

Lauantaina oli kaksi esitystä, tämä klo 16 ja Täynnä Elämää klo 19. Noh, sitten kävikin lipuista esityspäivänä ilmi, että kumpikin oli klo 19. Luulin vaan ostaneeni toisen neljän esitykseen. Onneksi soitto Tampere-talon aina yhtä hienosti palvelevaan lipputoimistoon pelasti päivän, koska vaihtoivat illan liput iltapäiväksi. Opinpa taas (ehkä opin, ehkä en vieläkään) tarkistamaan lippuni heti silloin kun ne saan käteeni. Nytkin kalenterissani luki klo 16, enkä sitten tullut tarkistaneeksi lippuja aiemmin. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja kaksi viihdyttävää esitystä plakkarissa!

Tampere-talon pieni sali ei ollut ihan täynnä, ja omat paikat upgreidattiin viitosriville! Martti Suosalo aloitti pitämällä hauskan tervetuliaispuheen, joka sai aikaan nauruntyrskähdyksiä pitkin salia. Sitten Iiro Rantala veti oman sävellyksensä tuttuun virtuoosimaiseen tapaansa. Ja Iironin pianokoulu!! Tykkäsin! Kolmantena oli kamalan tutunoloinen esitys (Illallinen yhdelle), vanhan rouvan 92-vuotisillallinen, missä Lotta Kuusisto esittää rouvaa ja Suosalo tämän aina uskollista ja kokoajan enemmän humaltuvaa hovimestaria. Ja samalla Suosalo esittää kaikkia muitakin kuvitteellisia juhlavieraita aterialla. Mä en tiedä missä mä olen tämän nähnyt ennen... mutta hämäriä mielikuvia oli kyllä näkemisestä.


Tšaikovskin pianokonserton (jota Rantala upeassa peruukissa esittää) aikana saamme ihastella Suosalon komiikan & akrobatian taitoja, kun tämä koittaa selviytyä nuotinkääntäjänä hommastaan. Painotus sanalla koittaa. Tässä vaiheessa viimeistään meinasin naurusta pissata housuihini :-)

Lopuksi saamme vielä ylimääräisenä numerona viidennen annoksen eli Suosalo väläyttää oopperalaulajan taitojaan! Todellakin maailmankuulu tenori...

Kerta kaikkisen viihdyttävää, ja toimii hyvin varmaan monenlaisissa tilaisuuksissa. Voin suositella ihan kaikille. Niin, ja tämäkin on erinomaista Kapsäkin tuotantoa.


Kuvan ottajaa ei löytynyt mistään!

2 kommenttia:

  1. Toi "illallenen yhdelle" tulee joka joulu telkkarista. Brittituotantoa jostain 60-luvulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin mullekin selvisi, ja tiesin että jossain olen sen joskus nähnyt. Mutta siitä on aikaa.

      Poista