keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lisää johtajavaihdoksia Lontoossa

Pari kertaa jo tänä kesänä tästä aiheesta (eli Lontoon teattereiden johtajavaihdokset) kirjoitellutkin, eli 6.6. NT:n johtajavaihdoksesta ja 15.6. Headlong ja Almeida vaihdokset.

No, nyt sitten tänään The Globe ilmoitti ensinnäkin mahtavasta Hamlet-projektistaan, eli kahden vuoden aikana Hamlet esitetään maailman JOKA maassa! Siis sama kiertävä teatteriversio. Huh! Siitä tulee varmaan mieletön spektaakkeli! Sivutkin on hienot, kai sinne aikanaan tulee sitten kiertuaikataulu jne.

The tour, which will feature a company of eight actors, kicks off on 23 April 2014, the 450th anniversary of Shakespeare's birth, and finishes on 23 April 2016, the 400th anniversary of Shakespeare's death.

Mutta samaan syssyyn ilmoitettiin Globen taiteellisen johtajan Dominic Dromgoolen eroaikeista, eli hänen työnsä loppuu samaan aikaan kuin Hamletin maailmankiertuekin siis 23.4.2016. Määh...

Ja sitten vielä Kevin Spacey on jättämässä Old Vicin luotsaamisen myöskin 2015, siihen on sitten uudeksi johtajaksi kaavailtu ketäs muutakaan kuin Sir Kenneth Branaghia.

Katsotaan nyt kuka minnekin asettuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti