torstai 2. elokuuta 2012

Lainahöyhenissä / Tampereen Komediateatteri 1.8.2012

Jukat Leisti ja Pitkänen. Kuvan copyright Komediateatteri

Käytiin Minnan kanssa teatterissa myös keskiviikkona. Tampereen Komediateatterin Lainahöyhenissä oli silloin meidän iltaohjelmassa. Tuli samalla tsekattua Komediateatterin uusi katettu katsomokin.

Komediateatterin kotisivu lupaa:

Lainahöyhenissä on komedia miespariskunnasta Georgesta ja Albinista, jotka pyörittävät drag show -ravintolaa. Toinen heistä omistaa ravintolan ja toinen on ravintolan suurin tähti. Kaikki on hyvin kunnes heidän poikansa suunnittelee avioliittoa äärikonservatiivisen senaattorin tyttären kanssa. Tulevan morsiamen isälle ei voida missään tapauksessa paljastaa pojan vanhempien olevan homomiehiä. Seuraa draamaa, itkua, homomaneereiden piilottelua ja naiseksi pukeutumista...

Näytelmä on monille tuttu mm. amerikkalaisena elokuvaversiona Lainahöyhenissä tai Broadwayn musikaalihittinä La Cage aux Folles.

Luvassa romantiikkaa, räiskyvää huumoria, höyheniä, paljetteja ja häikäiseviä sääriä!


 

Juu, päärooleissa Jukka Leisti ja Jukka Pitkänen, ihan hyvin vetivät. Arttu Ratisen takia ehkä eniten tämän halusin nähdä, koska tämä TT:n näyttelijä on vaan loistava. Ja nytkin kyllä suoriutui varsin mallikkaasti. Pienemmissä osissa (senaattorin perhe) Antti Seppä, Emilia Pokkinen ja Mari Turunen - kaikki ammattilaisia. Yksi illan parhaista rooleista oli kyllä Jere Riihisellä, pariskunnan kotiapulaisena. Ihana!!

Mä olen kyllä aina ollut dragshow'n ystävä, ja siksikin tämä oli niin kiva. Ei mitään elämää suurempaa teatteria, mutta ihan sellainen viihdyttävä ilta kummiskin. Jostain syystä yleisö ei ole tainnut löytää tätä, koska nytkin katsomossa oli reilusti tilaa, ja Aamulehdessä kauppaavat lippuja aika voimakkaasti.

Ja joo, häikäiseviä sääriä nähtiin, nimittäin Arttu Ratisen sääristä olisi moni nainenkin kateellinen. Vai mitä sanotte näistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti