torstai 26. heinäkuuta 2012

The Boy Friend / Ypäjän musiikkiteatteri 25.7.2012

Viime keskiviikkona ajelin Ypäjälle katsastamaan Ypäjän Musiikkiteatterin tämän vuoden tuotannon Sandy Wilsonin hilpeä musikaali The Boy Friend. Viime vuonna heillä ei esitystä ollutkaan, mutta 2010 oli todella hieno Titanic-musikaali. Ypäjän musiikkiteatterin kotisivut

Oltiin ex-työkaverien kanssa eli samalla porukalla kun 2 vuotta sittenkin katsomassa Titanicia.


Upea lavastus, valmiina karnevaaleihin

Tämä harrastajateatteri on kyllä vertaansa vailla. Hyviä laulajia ja näyttelijöitä, mahtavat lavasteet, ja todella hieno iso bändi soittamassa. Ainoa miinus sadekatoksen hitaasta käyttöönotosta, koska just ennen esitystä tuli rankka ukkoskuuro, ja katosta alettiin laittaa paikalleen vasta siinä vaiheessa kun taivas repesi. Mua ei kyllä haitannut, oltiin vielä jättämässä kukkia esiintyjille vietäväksi Annen kanssa, ja mulla oli iso sateenvarjo mukana. Esityksen aikana tuli kerran pieni sadekuuro, mutta ei sellaista massiivista onneksi enää.

Sini kuvassa keskellä valkoisessa puvussa.

Mukana esiintymässä oli kaksikin entistä työkaveria, tai koululaisia jotka oli kunnan palkkaamia pestiläisiä. Tiina soitti viulua bändissä ja Sini oli näyttelemässä. Nyt paljon isommassa roolissa kun Titanicissa.

Orkesteri kiitäää, Tiina oikealla.

Tarina sijoittuu 1920-luvun Nizzaan ja ranskalaisen madamen pitämään tyttökouluun. Lemmenhuolia, kaikenlaista säätämistä. Hyvin kepeää ja hauskaa. Paljon lauluja. Lavastukset oli todella taidokkaasti tehdyt ja puvut ja meikit ja kampaukset kaikki tosi ammattilaisen näköiset. Ja Sini oli tosi ihana ja hyvä!!

Kiva ilta, kaikkiaan! Puitteet on kaikkineen Ypäjällä tosi erinomaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti