torstai 2. elokuuta 2012

Kuuma Kesä 85 / Pyynikin kesäteatteri 2.8.2012

No niin, niinkus 24.7. kirjoitin, niin uusinta oli vaan saatava... Oltiin Minnan kanssa tänään uudelleen katsomassa Pyynikillä LOISTAVA Kuuma Kesä '85. Minna siis ekaa kertaa ja minä toista. Saatiin yksi lippu hankittua normaalisti (soittelemalla lipputoimistolle tarpeeksi usein) ja toista koitettiin sitten saada ovelta. Näytös alkoi kuudelta, varatut liput piti noutaa puoli kuuteen mennessä. Minna oli jonottamassa heti puoli 5 jälkeen, mutta 2 naista oli kuiteskin aiemmin jo paikalla. Meidän jälkeen tuli mahottoman paljon porukkaa vielä.Lupauksia oli, että jos ei tule pyörätuoliasiakkaita niin muutama muovituoli voidaan kantaa... Mutta sitten tapahtui ihme! Joku jätti hakematta 6 (kuusi) paikkaa, eli me saatiin vierekkäiset, toiselta riviltä, keskeltä!! Myytiin se meidän yksi lippu meidän takana olleelle naiselle, kun se tartti vaan yhden. Uskomaton ja järjettömän hyvä tuuri. Parempia paikkoja ei olisi enää voinu ollakaan.

Esitys oli vähintään yhtä hyvä kun viimeksikin. Ainoa isompi ero oli Aimo Räsäsen vaihtuminen Ville Majamaahan. Ovat koko kesän vuorotelleet roolissa, ja hyvä se on Majamaakin (mutta ei ihan niin hyvä kun Räsänen). Lisäksi oli paljon kohtia muuteltu, siis improvisointia siellä ja täällä. Tällä kertaa petti pokka hieman eri tyypeiltä kun viimeksi.

Meitä suosi lisäksi sää, eli paistoi aurinko melkeen koko illan. Yksi paikannäyttäjä sanoikin että melkein joka esityksessä on satanut vähintään kuuro, eli tyytyväinen saa olla.


Ai niin ja siinä missä Salvequick Johnson oli viimeksi sonnustautunut yhdessä kohtauksessa pelkkään keltaiseen kitaraan, niin tällä kertaa hällä oli sen sijaan yllään pelkkä tennissukka (ja se kitara) :-))) Olisiko eilen Tampereella konsertoinut Red Hot Chili Peppersillä mitään tekoa asian kanssa, herrathan soittivat joskus ainoastaan tennissukissa..

Oli se julmetun upea esitys taaskin ja kaikkea uusia kommentteja ja repliikkejä oli siellä täällä. Esitys myös videoitiin... Niin, ja me päästiin osaksi esitystä, noissa hienoissa Neuvostoliitto-henkisissä lakeissa!

Laulaja kun osoittautuu Mustajärven Pateksi
siinä repee rappaus ja siinä liukee lateksi...


(Pate Mustajärvi oli seurueineen katsomassa näytelmää kanssa. Miltäköhän siitä tuntui, kuunnella omia biisejään "raiskattavan"??)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti