keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Andrew Scott ja Sea Wall

Joskus minäkin olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tai ainakin siis koneen äärellä. Olin tiistaina alkuillasta Hämeen Luontokeskuksella Tammelassa, kun olin tuomaroimassa Mustialassa ensin päivän. Kesäteatterille menoa odotellessa istuskelin luokkarilla pari tuntia juomassa Riikan kanssa teetä (ja syömässä juuri uunista tullutta feta-tomaatti-metwurstipiirakkaa)...

...ja huomasin Twitteristä että National Theatren tilapäisteatterirakennus The Shed toimii kotipaikkana muutaman illan ajan Andrew Scottin tähdittämälle Sea Wall -näytelmälle. Tämä yhden miehen pikkunäytelmä (kesto puolisen tuntia) palaa lavoille seitsemän esityksen ajaksi heinä-elokuun vaihteeseen. Alunperin 2008 menestyksellä esitetty monologi on Simon Stephensin käsialaa (tuo mainio mies mainion The Curious Incident of the dog in the Night-time -näytelmän takana, siis vastasi Mark Haddonin kirjan adaptoinnista lavalle).

No, samantien allakka esiin, kirjautuminen NT:n sivuille ja lippujen ostoon! Koska The Shedissä on vain vähän reilu 200 paikkaa, ja Andrew Scott on aika kovassa nosteessa, niin nopea sai olla. Kaikki esitykset möivätkin loppuun saman illan aikana. Huraa! Mulla on nyt sitten heinäkuun lopulle 2 lippua, katsotaan kenet saan seuraksi :-) Tosi kiva päästä vihdoin tsekkaamaan millainen se The Shed on sisältä! Ja nähdä vihdoin Andrew Scott lavalla! Mies taitaa olla itsekin innoissaan jättäessään Moriartyn roolin taakseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti