keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Ajanvietettä koronakaranteeniin

Nyt kun tilanne on tämä ja teatterit ja muut ajanvietteet pistetty toistaiseksi jäihin, niin mitä kulttuurin kuluttaja voi tehdä? Siis toki kirjojen ja television ohella. Itselläni ei ole huolen häivää vaikka kirjastotkin sulkivat ovensa, sillä lukemista omissa hyllyissä piisaa vaikka 200 vuoden karanteeniin. Samoin katsottavaa on DVD-hyllyssä pitkiksi ajoiksi, ja esimerkiksi Yle Areenalla vaikka mitä.

Mutta teatteri ja muut esittävät taiteet. Ihmiselle joka katsoo normaalisti aika monta esitystä viikossa on tämä pakollinen tauko aika paha rasti. Onneksi netistä löytyy ilmaisia tai vähän maksavia mahdollisuuksia myös teatteriin ja tanssiin sekä ennenkaikkea oopperaan ja klasariin. Ja uskoisin että kun viikot kuluvat, niin näitä tulee paljon lisää.

Päivitän tätä sivua sitä mukaa kun jotain uutta ilmenee, mutta näillä pääsee varmaan jo alkuun.Teatteri

* Maailman teatteripäivänä 27.3. Royal Court Lontoosta lähettää filmiversion David Irelandin näytelmästä Cyprus Avenue, ja se on katsottavissa ilmaiseksi kuukauden ajan, teatterin kotisivuilla, Facebookissa, YouTubessa ja Twitterissä. Vicky Featherstone ohjaa ja pääosassa näyttelee Stephen Rea.

* Brittinäyttelijä Robert Myles luotsaa projektia missä joukko näyttelijöitä (niin ammattilaisia kuin amatöörejäkin) lukee Shakespearen näytelmiä, niiden oletetussa kirjoitusjärjestyksessä. The Show Must Go OnLine -sarjan aloittaa 19.3. The Two Gentlemen of Verona. Klo 21 alkaa (Suomen aikaa).

Digital Theatren näytelmäkirjasto on täynnä hienoja näytelmiä, joita voi vuokrata kappalehintaan (alkaen £7,99) tai ostaa kuukausimaksulla (£9,99/kk). Olen käyttänyt palvelua jo monta vuotta, ja siellä on tosi hyviä esityksiä. Myös tanssia. musikaaleja, oopperaa ja konsertteja.

* Teatteri Telakan sohvateatteri lanseerattiin juuri ja ensimmäisenä mahdollisuus katsoa Antti Haikkalan Luukku-näytelmän tallenne. Oi jospa muutkin teatterit lähtisi tämmöiseen mukaan!

Broadway HD on myös hyvä palvelu jossa voi katsoa maailmanluokan esityksiä. Ennen saattoi vuokrata yhden näytelmän tai oopperan, mutta nyt ovat siirtyneet kuukausi- tai vuosiveloitukseen. Mutta en nyt tiedä onko 9 dollaria kuussa paha hinta, koska sillä saa sitten aikamoisen arsenaalin esityksiä.

* Paavo Westerbergin uusin näytelmä Sinivalas ei kauaa kerennyt Kansallisteatterissa menemään kun korona keskeytti esitykset. Mutta nyt on mahdollista tutustua näytelmään kun Paavo lukee sitä iltasatuna Facebookissa! Katso Paavon sivuilta videot (avoin kaikille).

* Musikkiteatteria koko perheelle suoraan Lontoosta! The Wind in the Willows eli Kaislikossa suhisee on nyt katsottavissa ilmaiseksi, toki sivuilla on mahdollisuus vapaavalintaiseen rahalahjoitukseen. En ole tätä nähnyt, mutta teatterinnälkäisille varmaan maistuu, ainakin siinä vaiheessa kun 6. teatteriton viikko on alkamassa.

* Lontoolainen Shakespeare's Globe tarjoaa myös hienoja näytelmiään vuokralle omassa Globe Playerissä. Vuokrahinta £5,99 kpl tai osta omaksi £11,99. Ja on täällä muutakin kun Shakespearea.

* Rovaniemeläinen improporukka Lentävän Poron Teatteri esittää perjantaina 20.3. klo 19 FB-sivuillaan komedia/improillan, Kaikki on peruttu.

* Useampikin brittiteatteri tutkailee mahdollisuutta laittaa vanhojen esitysten taltiointeja katsottavaksi. Kymmeniä tunteja olen itsekin istunut lontoolaisissa arkistoissa katsomassa, ja tallennelaadut ovat hyviä. Tässä esimerkiksi Almeida Theatren sähköpostitiedotteesta:

We will continue to think of ways we can still connect with you all remotely, including looking at how we can make some of our archived productions and unseen digital content available online.

Erityisen hartaasti toivoisin National Theatren avaavan arkistonsa. Sitä odotellessa voi katsoa kaikenlaista materiaalia peruukinteosta teatterioppaisiin heidän sivuiltaan.

* Islantilaisen Hugleikur Dagssonin stand-up keikka Son of the Day livetaltiointi Helsingin Q-teatterista viime toukokuulta. Olin katsomassa paikan päällä, ja se on oikeasti hauska. Ei tosin kovin herkkähipiäisille, meinaan sen verran rankkaa juttua. Vuokraus 48 tunnin ajaksi £3,90 ja osto £10.16.

* Jalostamo 2 tarjoilee esityksiään katsottavaksi on demand -palvelussa 7€ kpl/24 h. Tällä hetkellä löytyy Ice Ice Baby, Bestiario tulee 24.3. ja juusi Saksassa ensi-iltansa saanut RadioLove 31.3.

* Musikaalejakin löytyy netistä ilmaiseksi! Lauralta vinkkinä Kunze & Levayn Elisabeth-musikaali saksaksi, Wienin virallinen taltiointi vuodelta 2006. Englanninkielisillä teksteillä! Ensimmäinen osa ja toinen osa. Ja sitten ois Wildhornin Dracula-musikaali (saksaksi, engl. teksteillä). Ja sitten ois myös Mozart!-musikaali, Wienin 2016 produktio, ja englanninkielinen tekstitys. Osa 1 ja osa 2.

* Muutamia Broadway-musikaaleja ilmaiseksi (kiitos Jyri vinkistä).

* Unohtui aiemmin laittaa mutta KOM-teatterin huikean upea näytelmätaltiointi Veriruusut on myös katsottavissa Areenasta!! Iso suositus.

What's On Stage-sivuston linkkejä erilaisiin (aika marginaalisinkiin) ilmaisesityksiin.

* Perjantaina 20.3. klo 18 starttaa Turun kaupunginteatterin somenäyttämö teatterin Facebook-sivuilla. Markus Ilkka Uolevi ja Pauliina Saarinen improavat ja Arttu Aarnio säestää.

* Suoraan Lontoosta eli Eugenius!-musikaali striimataan pe 20.3. klo 21 Suomen aikaa FB-sivuilla.

* Ja ehdottomasti seurantaan myös jatkuvasti päivittyvä TINFO-sivusto, monta kotimaista esitystä täällä!

* Hartaasti odotettu neljän teatterin yhteistuotanto Lehman-trilogia nähdään sittenkin vielä  tänä keväänä! Näin tämän Lontoossa viime kesänä ja oli superhieno. HUOM! Esitys on mahdollista nähdä netissä ilmaiseksi nyt perjantaina 27.3. klo 17-24, mutta tarvitsee etukäteen ilmoittautumisen, että saat linkin. Syksyllä Espoon kaupunginteatterissa on luvassa 4 esitystä, 1.-14.8., marraskuussa 2020 Tampereen Työväen teatterissa ja keväällä 2021 sitten lisää. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä perjantaina 27.3. klo 12 mennessä.

* Teatteri Toivo striimaa uusimman näytelmänsä Hän joka kiinnostui ötököistä perjantaina 20.3. klo 19! Ihan mahtavaa!

* "Apokalyptinen komedia" Top Story katsottavissa ilmaiseksi.

* Lontoolaisella Hampstead Theatrella kaksi vuotta sitten nähty Lauren Gundersonin näytelmä I and You katsottavissa ilmaiseksi 23.-28.3. teatterin Instagram-tilillä.

* Maksullinen Marquee TV -sivusto (tosin 30 päivän ilmainen kokeilu - mutta ei se kuukausimaksukaan paha ole) tarjoaa teatteria, tanssia, oopperaa. Mm. RSC:n, Donmarin, jne esityksiä. Tuntuu toimivan nyt ihan ok. Olikohan siinä 18 näytelmän katselurajoitus tuossa ilmaisessa kokeilussa. Suosittelen erityisesti RSC:n Henry V (Alex Hassell on loistava nimiroolissa), Richard II (David Tennant on huikea), Love's Labour Won. Ja Oscar Wilde-seasonia, olen niistä nähnyt An Ideal Husband ja se oli hulvaton. Myös Donmarin Shakespeare-trilogia on hieno. Royal Opera Housen tuotannoista katsoisin baletit The Winter's Tale, Alice's Adventures in Wonderland ja oikeastaan kaiken :-) Lisäksi sieltä löytyy monta Alexander Ekmanin tanssiesitystä.

* Exeunt Magazinella laaja linkkilista eri online-esityspaikoista mutta myös muita sivuja teatterialan ihmisille Englannissa.

* En ole vielä nähnyt, mutta ainakin tämän kuvauksen perusteella Timpson: The Musical vaikuttaisi olevan hauska. Katsottavissa ilmaiseksi.

Two warring house. One ancient grudge. A whole lot of shoes.


Can the warring houses of Montashoe and Keypulet be united by a pair of star-crossed lovers? Journey to Victorian London where Monty Montashoe and Keeleigh Keypulet, two young inventors bursting with ambition, strive to break free from their humdrum lives and follow their dreams all the way to the 50th annual ‘Invention Convention’!
* Immersive Lnd aloittaa Housetrap Theatre & Arts -festivaalin 3.4., luvassa monenlaista ohjelmaa! Esiintymishaku auki 27.3. asti.
* Tämä esitys oli iso hitti viime vuoden Edinburg Fringe -festareilla. Teddy Lambin Since U Been Gone. Ikäsuositus 14+

Huomio tekijän varoitukset: Content Warnings: Strong language, sexual content and reference to mild drug use Trigger Warnings: Reference to self harm, suicide and transphobic language.

* Kamariteatterin vanhat Tuoli-monologit katsottavissa myös!

* Nyt myös seurantaan Karanteeniteatteri! Tällä viikolla julkaistaan ohjelmisto, jolta on lupa odottaa suuria. Linkkejä myös muihin esityksiin ja tallenteisiin.

* Porilainen mainio Rakastajat-teatteri julkaisee myös arkistojen aarteita. Tässä ensimmäisenä Keisarin uudet vaatteet vuodelta 1995. Lisää seuraa...

* Instagramissa pyörivät jokailtaiset TheatreWithoutTheatre -ilmaislähetykset, voi katsoa vaikkei olisi omaa instatiliä.

* Musikaali Myth kertoo Orfeuksen tarinan. Tallennettu 2018 keväällä Lontoon The Other Palacessa.

* Tamperelainen Teatteri Siperia avaa myös esitysarkistojaan, ja ensimmäisenä taltiointina lastenesitys Apo Apponen, jonka kävin hiljattain katsomassakin.

* Oululainen Flow Productions (joka juurikin valittiin vuoden teatteriksi) näyttää myös arkistojen aarteita eli kolme immersiivistä teosta. Ensimmäisenä tarjolla The Secret Garden vuodelta 2018, ja sen voi katsoa 28.3. saakka, jolloin on vuorossa toinen teos Torni (vuodelta 2016), ja viikko sen jälkeen Varjakka (2014).

* Original Theatre Company esittää Alan Bennettin näytelmän The Habit of Art, 26.3. illalla, ja trillerin The Croft 27.3. illalla. Minimimaksu €4,66 molemmista.

* Ruotsalainen Dramaten on julkaissut myös useamman näytelmän katsottavaksi. Mikäli siis ruotsi taipuu niin kannattaa ehdottomasti katsoa.

* Ja tadaa, National Theatre vastasi rukouksiimme! Heidän YouTube-kanavalla näytetään yksi esitys per viikko, julkaisupäivä torstai klo 21 (Suomen aikaa). Ilmaiseksi siis.

One Man, Two Guvnors 2.4.-9.3. - tämä on ihan älyttömän hauska.
Jane Eyre 9.4.-16.4. - todella hieno toteutus, iso suositus!
Treasure Island 16.4.-23.4. - en ole nähnyt, mutta nytpä mahdollisuus katsoa.
Twelfth Night 23.4.-30.4. - todella mainio versio Loppiaisaatosta tämäkin.

* Maineikas berliiniläinen teatteri Schaubühne avaa myös arkistojaan. Englanninkielisillä tekstityksillä vielä. Ensimmäisenä Peer Gynt (vuodelta 1971) kahdessa osassa 26. ja 27.3. Esitysajat klo 19.30 - 01 (Suomen aikaa) esityspäivinä. Puolta tuntia aiemmin on tekijöiden haastatteluja (saksaksi). 1.4. tulossa Hamlet, katso koko tuleva ohjelmisto täältä.

* Amerikkalainen On The Boards sivusto erikoistuu erilaisiin poikkitaiteellisiin esityksiin, ja koodilla ARTATHOME20 saa nyt katsottua kaiken sisällön ilmaiseksi huhtikuun loppuun saakka. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä sieltä löytyy.

* Houstonilainen Alley Theater tarjoaa mahdollisuuden (pientä maksua vastaan) katsoa näytelmän 1984, yksityiskohdat ja esitysaika julkaistaan pikapuoliin eli käy kurkkailemassa sivuillaan.

* Chicagolainen Theater Wit tarjoaa katsottavaksi Shakespearen Richard III -näytelmään löyhästi perustuvan näytelmän Teenage Dick. Tämä pyöri Lontoon Donmarissakin viime vuonna, ja olisin NIIN halunnut nähdä, mutta nythän siihen tarjoutuu tilaisuus. Esityskausi pyörii 19.4. asti, ja liput maksavat $28, lähettävät sitten katsomisohjeet. Lippuja on myös rajoitettu määrä (98 kpl) per esitys eli kannattaa olla nopea. Katsomisaika on hieman haasteellinen eli iltaisin kahdeksalta paikallista aikaa on kolmelta aamuyöllä Suomen aikaa... Mutta oli siellä myös sunnuntaiesityksiä, eli Suomen aikaa 21.30 illalla!

* Kotimainen Karanteeniteatteri julkaisi myös vihdoin ohjelmistonsa! Ke 1.4. klo 18 Tatu Mönttisen Matti Nykänen - Hyppy sumuun -monologi, to 2.4. klo 18 Pinja Hahtolan monologi Eino Leinon eksät ja la 4.4. klo 18 Stella Polaris improa. Seuraa sivuilta tietoa lipuista ja katsomisesta!

* KokoTeatteri on avannut myös arkistojaan - maksamalla Mesenaatti-palvelussa KoronaAid-10€/esitys saat katsottavaksi Luksusmuijat 2, Tanssiva agitaattori ja Jazz Meets Dance/Theatre/Circus, ja lisää on tulossa. Lisäksi 27.3. eli maailman teatteripäivänä voi osallistua klo 18.15 alkaen KokoLiveen teatterin FB-sivuilla, luvassa monipuolista ohjelmaa.

* Lontoolainen Barn Theatre striimaa myös maailman teatteripäivänä eli 27.3. Shakespearen Henry V klo 20 Suomen aikaa. Katsottavissa teatterin FB, Twitter ja YouTube-sivuilla.

* Oklahoma!-musikaalin voi katsoa ilmaiseksi tämän viikonlopun ajan Broadway HD-sivuilta. Lontoon National Theatressa 1999 tallennettu esitys on oikein kiva, ja pääosassa sädehtii Hugh Jackman (katsoin tämän eilen). Löytyy se sivuilta myöhemminkin, mutta ei enää ilmaisena.

* Tanskaa osaaville olisi tarjolla Romeo & Julia Tanskan kuninkaallisesta teatterista.

* Brittilehti Guardian alkaa striimaamaan Hampstead Theatren esityksiä. Maanantaina 30.3. Mike Bartlettin Wild, vuodelta 2016. Se kertoo Edward Snowdenista ja on katsottavissa 5.4. asti joko Guardianin sivuilla tai teatterin omilla sivuilla. Näin tämän teatterissa aikoinaan ja pelkästään jo lavastuksellisten juttujen takia kannattaa katsoa. Loppuun asti.

Seuraavalla viikolla (6.-12.4.) luvassa Beth Steelin Wonderland (2014) ja siinä aiheena on 1980-luvun kaivostyöläisten lakon aiheuttamat ristiriidat. 13.4. klo 12 (Suomen aikaa) julkaistaan Howard Brentonin Drawing The Line (2013), Intian jakautumisesta 1947. Katseltavissa 19.4. asti.Radiodraamaa

* Areenasta löytyy iso valikoima myös radiodraamaa, kannattaa tutustua. Erityinen suositus Lähtökäskylle, Anni Mikkelssonin kolmiosaiselle musiikkikuunnelmalle.

* BBC:n draama-arkistossa on myös monenlaista tutustumisen arvoista. Ja BBC Radio Fourilla monenlaista kuunnelmaa ja muuta.

* Kuusiosainen scifikuunnelmasarja Body Horror!

* Uusi digitaalinen musikaali #ZoologicalSociety on nyt kuunneltavissa Spotifyssa. Joukko musikaalitähtiä on äänittänyt tämän  Vikki Stonen ja Katie Mulgrewn laatiman aikuisten muiskaalin eläintarhan eläimistä. Katso lisää tältä sivulta.Ooppera & Tanssi

Oopperan ystäville on tarjolla satoja esityksiä.

* Yle Areenassa on vielä katsottavissa Tampereen oopperan taltiointi Bizet'n Carmenista. Näin sen paikan päällä Tampere-talossa ja on hienoa katsottavaa (ja toki kuultavaakin). 5 kk ja rapiat aikaa.

* Kansallisoopperan ja -baletin Stage24 -palvelusta löytyy ilmaiset tallenteet oopperoista Don Giovanni, Reininkulta, Aida, La Boheme ja Thaïs sekä baleteista mainio Peppi Pitkätossu ja Lumikuningatar. Ja upea CircOpera. Don Giovanni ja Peppi löytyvät myös Yle Areenasta.

* Myös Ruotsin kuninkaallinen ooppera on avannut ilmaisen tallennepalvelun, Operan Play. Nyt aluksi sieltä löytyy Madama Butterfly (vielä 14 päivää), Valkyrian (77 päivää), Mats Ekin lyhyt tanssiesitys Eskapist (77 päivää), kamarikonsertti sekä 5-osainen dokumenttisarja. Nyt siellä on myös (28.3. alkaen) nähtävissä Orfeus & Eurydike, 50-minuuttisena erityisesti nuorille suunnattuna versiona.

* Lisäyksenä Operan Playhin tullut La Traviata!

* Upeita Metropolitan Operan vanhoja tuotantoja ilmaiseksi - joka ilta uusi teos. Saa vanhoja maksullisenakin, mutta tuo päivän arkistohelmi on ilmainen.

Operavision tarjoaa paljon laatuoopperaa ilmaiseksi, pitkin Eurooppaa.

* Myös maailmankuulu Glyndebournen oopperafestivaali tarjoaa ilmaista sisältöä sivuillaan.

Teatro Massimo Italian Palermosta, useita ilmaisia oopperoita.

* Torinon Teatro Regino tarjoilee sarjan "Opera on the Sofa" -sarjan!

Wienin valtionoopperan laaja arkisto, nyt ilmainen, ja joka ilta uusi striimaus.

Bayerische Staatsoper tarjoilee myös ilmaisia herkkuja eli oopperaa ja konsertteja.

* Mahtavaa, nimittäin Royal Opera, ja Royal Ballet, Lontoosta avaavat myös arkistonsa. Joka perjantai luvassa ilmainen lähetys, katsokaapa:
27.3. Peter and the Wolf (Royal Ballet, 2010)
3.4. Acis and Galatea (Royal Opera, 2009)
10.4. Così fan tutte (Royal Opera, 2010)
17.4. The Metamorphosis (Royal Ballet, 2013).

24.4. Gloriana (Royal Opera 2013)
1.5. The Winter's Tale (Royal Ballet 2014).

Esitykset alkavat Suomen aikaa klo 21. Seurata voi Royal Opera Housen YouTube kanavalta, tai Facebookista. 


Det Kongelige Teater eli Tanskan kuninkaallisen teatterin sivuilta voi striimata ilmaiseksi tällä hetkellä La Bohème-oopperan, sekä Napoli-baletin ja kuunnella Orfeus-oopperan ääniraidan. 

* Tuhansia klippejä baletin maailmasta: BalletHub!

* Belgialaisen Peeping Tom -ryhmän tanssia, mimiikkaa, klovneriaa ja teatteria sisältävä esitystrilogia Le Jardin, Le Salon ja Le Sous Sol kannattaa myös katsoa.

* Jo aiempien tallenteiden lisäksi Kansallisbaletti lähettää torstaina 25.3. hienon Pieni Merenneito -baletin Stage24-palvelussaan. Striimaus alkaa jo 18.30 tanssijoiden haastattelulla, ja seiskalta sitten sukelletaan esitykseen.

Festival d'Aix-en-Provence:sta on nähtävissä 5 taltiointia, katseluaikaa ilmaiseksi 30.4. asti. Mozartin Requiem, Ariadne auf Naxos, Don Giovanni, Tosca ja The Rake's Progress.

* Brittikoreografi Rosie Kayn tanssiesitys Five Soldiers.

* Leedsiläinen Northern Ballet -ryhmän esityksiä on vuokrattavana useita. Harmikseni Dracula-baletti jäi väliin kun korona sulki Toijalan kinon... Lauantaina 14.3. en mennyt, ja tiistaina 17.3. oli jo liian myöhäistä. Sitä odotellessa vuokralle (teatteri lupasi tiedottaa asiasta). Pay As You Feel Digital Season on nyt julkaistu, ja sivuiltaan voi katsoa mitä on tarjolla. Harmikseni Dracula nähtävillä vain BBC:llä.

* Maineikas lontoolainen tanssiteatteri Sadler's Wells tuo viikottain yhden esityksen katsottavaksi FB-sivuilleen. Ensimmäisenä nähdään pe 27.5. Ballet Boyz - Deluxe -esitys, klo 21.30 alkaen ja tallenne on siellä viikon ajan. Sadler's Wellsin Digital Stage tajoaa myös workshopeja yms.Klassista musiikkia

Berliinin Filharmonikot ovat laittaneet maksuttomasti saataville varmaan satoja konsertteja.

* Kaikki mitä olet aina halunnut kysyä klasarista mutta et ole kehdannut kysyä. Helsingin kaupunginorkesterin lyhyt oppimäärä klassisesta musiikista kuvin, tekstein ja tottakai musiikillisin esimerkein! Musiikkia pähkinänkuoressa on toki ilmainen!

* Yle Areenalta ja orkesterien sivuilta löytyy myös kymmeniä ilmaisia konsertteja. RSO:n konsertit ja HKO:n tallenteet takaavat musiikkinautinnot tuntikausiksi.

Sibelius Akatemia striimaa myös tapahtumia, konsertteja jne, ja arkistossa on myös teoksia.Luonto livet

Ja lopuksi vielä linkkejä erilaisiin eläinkameroihin:

Red Panda Live Cam

Giant Panda Cam

Penguin Cam - San Diegon eläintarhasta löytyy myös livekuvaa mm. koalista, kirahveista, tiikeristä, elefantista jne. Tässä koko valikoima!

Lepakkolive (useampi kamera)

WWF:llä on Suomessa toiminnassa talvilintulive. Toivotaan että kyylive palaa keväämmällä, ja norppalive ja muut sitten taas kesällä. Haa, kyylive on nyt auki, ja samoin sääksilive (tosin siellä pesä on tyhjä vielä).

Monterey Bay Aquarium monta eri kameraa!

Kymmeniä eri paikkoja ja eläimiä

Norwichin katedraalin muuttohaukat

Winchesterin katedraalin muuttohaukat

Seattlen Akvaarion merisaukot, kamera 1 ja kamera 2

Mainelaisia peuroja murkinalla

Pesukarhuvauvat

Ja tietenkin Loch Nessin hirviö!


Jos sinulla on tiedossa joku verkossa tapahtuva kulttuurijuttu, laitahan viestiä niin liitetään tänne!

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kokoajan tulee lisää esityksiä ja juttuja, parhaimpina päivinä lista päivittyy monta kertaa! Kiva että tästä on muillekin iloa!

   Poista
 2. Kiitos upeasta koosteesta! Olen linkittänyt sen mukaan Helmet-kirjasojen keräämään listaukseen erilaisista viihdykkeistä, joita voi nauttia kotoa käsin. Tämä on erinomainen täydennys kokonaisuuteen. :) https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Vinkit/Luettavaa_kuunneltavaa_ja_katseltavaa_ki(209343)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vassokuu, hyvä että leviää laajalti ja ihmiset saa lisää katseluvinkkejä.

   Poista
 3. Huikea kooste! Suuret kiitokset :)

  VastaaPoista
 4. Vau mikä kooste, kiitos! Mistä tuon Son of the day:n voi vuokrata/ostaa? En löytänyt ainakaan Q-teatterin sivuilta tietoa.

  VastaaPoista
 5. Hah, no niinpä tietysti! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, mikä lista!
  Kiitos koostamisesta!
  Tämäntyylistä olinkin etsinyt.

  VastaaPoista