maanantai 18. elokuuta 2014

Kesäteatterikausi lähenee loppuaan

"Jouduin" heinäkuun alusta töihin, ja koska kesä on muutenkin ollut yhtä matalalentoa, niin tämä blogin pitäminen(kin) on hieman kärsinyt. Kyllä siis kesäkuun jälkeenkin on tullut esityksiä nähtyä.

Tietokoneeni on tällä hetkellä tilassa "katsotaan käynnistyykö se enää koskaan", joten blogistin elämä ei helpotu jatkossakaan. Sen sijaan työt loppuvat 26.8., joten kohta on aikaa taas saattaa höpötykset ajan tasalle! Nämä esitykset päivittyvät siis lähiaikoina, ja sitten ne puuttuvat toukokuun esitykset.

Luonnoksissa on myös yhtä ja toista muuta mikä pitäisi saada viimeisteltyä ja pihalle!

Fathers & Sons / Donmar Warehouse 1.7.
Monty Python / O2 Arena 3.7.
Shakespeare In Love / Noel Coward Theatre 4.7.
Behind the scenes tour / Royal Court 5.7.
Orkesteri - the Everlast / Hämeenlinnan kesäteatteri 10.7.
Onni jonka annoin pois / Nokian kesäteatteri 16.7.
Lemmenhotelli Mimosan Hipiä / Toijalan kesäteatteri 17.7.
Matti ja Teppo - the Turku Brothers / Samppalinnan kesäteatteri 19.7.
Riemurahat / Tampereen Komediateatteri 23.7.

Itse vietän ensi viikolla muutaman intensiivisen (teatteri)päivän Lontoossa. Kate Bushin konsertin siivellä käyn katsomassa samalla reissulla nämä: The Crucible (Old Vic), My Night With Reg (Donmar), Medea (National Theatre), Richard III (Trafalgar Studios), Wolf Hall (Royal Shakespeare Company / Aldwych Theatre), Bring Up the Bodies (Royal Shakespeare Company / Aldwych Theatre) ja Toast (Park Theatre).

Takaisin pitää kiiruhtaa, koska viikolla 36 on suma ensi-iltoja ja paljon muutakin kiinnostavaa!

4 kommenttia:

 1. Se oli ihan paras ikinä koskaan! Todella hyvä siis. Ja Armitage oli ihan mieletön. Koitan saada kirjoitettua näistä kesän Lontoon näytelmistäkin mahdollisimman pian, mutta mulla hajosi läppärin kovalevy ja ollut erinäisiä vaikeuksia blogin päivittämisessä! Btw, The Crucible on tulossa syksymmällä myös Digital Theatreen vuokrattavaksi/ostettavaksi; voin suositella lämpimästi ko. palvelua!

  VastaaPoista
 2. Ensi kesänä Valamo-trilogiaa Heinävedelle katsomaan, mars!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikinä en ole Valamolla käynyt, ja aina olen halunnut. Oiskohan ensi kesänä sitten siis visiitin paikka? Ensin selvitellään mikä on Valamo-trilogia! Kiitos vinkistä/kutsusta!

   Poista