keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Terveisiä Lontoosta!

Tai en oikeastaan ole Lontoossa, vaan Wokingissa. Mutta semantiikka sikseen. Matkani tarkoituksena tällä kertaa oli mennä Royal Shakespeare Companyn teatteriin Stratford-Upon-Avoniin katsomaan miten David Tennant selviää Richard II nimiroolista. Mutta samaan syssyyn sain ympättyä paljon muutakin...

Huomenna torstaina NT Live esityksessä Frankenstein, ties kuinka monetta kertaa. Mutta en sano koskaan ei, kun sen näkee isolta screeniltä. Tämä tapahtuu siis S-U-A:ssa.

Perjantaina sitten Richard II. Saas nähdä millanen tukkajumalaversio tää on :-) Hieman ristiriitaisen vastaanoton on saanut. Meinasin pe kanssa käydä RSC:ssa opastetulla kierroksella.

Lauantaina palaan Lontooseen katsomaan Mojoa, eli Ben Whishaw ja kumppanit lavalla. Mulla on Benille varsin upea lahja ja kaikkea :-)

Sunnuntai on vielä hieman auki... Mieli tekisi mennä katsomaan loistavan Punchdrunkin esitys The Drowned Man - A Hollywood Fable vielä uudelleen... Mutta kun se oli niin täydellinen ekalla kerralla, niin haluanko?

Maanantai menee NT arkistossa, katson 2 näytelmää: Emperor and Galilean sekä The Habit of Art. Illalla sitten (jos en onnistu mistään samaan Desolation of Smaug leffan fanitapaamiseen lippuja) Midsummer Night's Dream.

Tiistaipäivä taas arkistossa, tällä kertaa V&A:lla. Kolme näytelmää varattu eli Rhinoceros, Constellations ja alkuperäinen Mojo. Illalla Tristan Bates Theatreen katsomaan Passing By.

Keskiviikkona lento kotiin...On tässä viikossa paljon muutakin, leffoja, museoita, Australian taiteen näyttely, kaverien tapaamista jne. Mutta pääpaino tietenkin teatterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti