torstai 17. marraskuuta 2011

Maailmanlopun hautaustoimisto / Tampereen Työväen Teatteri 15.11.2011

Tiistaina tuli käytyä katsastamassa TTT:ssä uusin "menestys"näytelmä Maailmanlopun hautaustoimisto. Ja tarttee sanoa että olin aika pettynyt. Yleensä siellä ei tarvitse pettyä, itse asiassa tämä taisi olla ihan ensimmäinen kerta. Ja aika monia kymmeniä esityksiä siellä on tullut nähtyä.

Ei voi kun ihmetellä, miten sama porukka ketkä teki Tampereen Teatteriin siellä vuosia pyörineen loistavan Alivuokralainen-näytelmän (joka oli loistava), onnistuu sössimään näin pahasti. Kyllä mä olin odottanut tätä kovasti, mutta pettyä sai. Muutaman kerran nauratti, ja muutama hyvä (kummelimainen) hahmo, mutta muutoin... yhtä tyhjän kanssa. Farssinkin voisi tehdä hyvin.

Sali oli täynnä, pikkujoulunviettäjiä, ja kyllä ihmiset tuntui nauravan. Olenko mä siiten vaan tyhmä, vai tylsä, vai mitä ihmettä. Esko Roine oli alavireinen pääroolissaan hautausurakoitsija Theodor Anttina. Heikit Hela ja Silvennoinen olivat ihan ok. Tom Lindholm oli viinapiru, mutta ei sekään oikein iskeny. Mutta juonesta ei ollut tietoakaan, tai oli se, mutta tosi typerä. Missään vaiheessa ei esitys oikein lähteny käyntiin. Plääh. Lisäksi käsiohjelma oli tosi surkea, yksi sivu missä oli tiedot henkilöstöstä ja esiintyjistä - loppu valokuvia ja drinkkiohjeita. Rimanalitus.

Esityksen sivu TTT:n kotisivuilla

Onneksi ennen teatteria Franklyssä syöty nieriä oli hyvää :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti