lauantai 30. marraskuuta 2013

Syöksy / Sorin Sirkus 29.11.2013

Jokavuotinen sorinsirkustraditio tulikin käytyä ihan jo loppuvuodesta. Tällä kertaa 7-henkisellä porukalla.


Jo heti aulassa oli suuren lentokenttäfiiliksen tuntua, eli kaikki oli suunniteltu vimpan päälle! Niin narikassa (baggage drop) kuin infossa/väliaikatarjoilujen tilauspisteessä (check-in ja catering). Värimaailma oli hillityn (turkoosin) tyylikästä ja kaikki talkoolaiset olivat sonnustautuneita yhteensopivasti.


Tänä vuonna teemana oli siis lentäminen ja lentomatkustus ja ilmailu ja nimikkeenä Syöksy. Taas kerran ihan hirveän hienot lavasteet. Viime vuotisen tauon (dj:n) jälkeen nyt oli taas elävä 3-henkinen bändi (Tony Sikström, Juho Fabrin, Jukka Saarinen), jotka soittivat hirmuisen hyvin.


Paha tästä on sanoa mitään negatiivista, tälläkään kertaa. Tulinumero oli hieno, mutta sellainen ryhmä-trampoliininumero puuttui nyt. Kaikki akrobatia- ja trapetsinumerot oli hirmuisen upeita. Kaikilla oli hienot lentoemäntä/kapteeni/matkustaja-aiheiset vaatteet, paitsi viidakon villeillä. Ne olivat muuten vaan erinomaiset. Ja villien "vaatteidenvaihtoakrobatianumero" oli tosi näyttävä :-)


 

Kitte Klemettilä onnistuu vuodesta toiseen tekemään visuaalisesti upeat asut, ja myös samalla sellaiset missä voi sirkustella. Ja joka vuosi Taina Kopra ohjaa tätä nuorisoporukkaa yhä näyttävämpiin suorituksiin.

Mukana oli siis lentohenkilökunnan ja matkustajien lisäksi tutkimusmatkailijaa, ihmissyöjäheimolaisia jne. Koko tarina saattiin lopussa nivottua hyvin yhteen. Kaikessa oli sellainen ihana Indiana Jones-aikainen henki, eli 1930-luvulle sijoittuva...

 


Taitavaa, huipputaitavaa! Ja hei, nyt oli ensimmäistä kertaa sellainen ledivaloilla tehty iso seinämä, millanen oli esim. Priscilla musikaalissa eli mihin saa vaihtuvia kuvia jne. Tosi hienon näköinen, tässäkin.

 

Yksi asia mitä jäin kaipaamaan, oli se tosi pelottava, harvahampainen popcornmyyjä. Kävin oikein infossa kysymässäkin missä se on, ja sillä oli vaan vapaailta :-(


Bändikuva Kristian Wanvik, loput omia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti