keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Vampyyrit palaavat!!

Elän selkeästi jonkunlaisessa tyhjiössä minne eivät huhut kantaudu, koska tämä uutinen tuli ihan puskista. Twitterissä/Tumblrissa alkoi liikkua kuva (ja juttua!), että ensi kevään Helsingin kaupunginteatterin musikaali olisi Tanz Der Vampire / Dance of the Vampires /Vampyyrien Tanssi! Ooh! Tuo 2011-2012 Seinäjoen kaupunginteatterissa mm. minut täysin lumonnut vampyyritarina palaisi lavoille.

8.10. sitten HKT itse vahvisti asian ja liputkin tulivat samantien myyntiin. No, Peacockissa oli eilen mainostettu asiaa, ettei se vallan salainen ollut enää.

Fiilikset ovat hieman pelokkaat, mutta ennenkaikkea innokkaat. Koko päivä tänään mennyt vampyyreita pohtiessa. Siis ei varsinaisesti niitä siivekkäitä olentoja, vaan kuka esittää mitäkin roolia, miten se mahtaa onnistua, ja kaikkea muuta. Sekä musiikkia kuunnellen. Jaa miksikö pelokkaat? No, Seinäjoen esitys oli NIIN loistava että se jättää helposti kaiken varjoonsa. Toisaalta, mielenkiintoista nähdä miten tämä toteutetaan. Parasta olisi vaan kun saisi oman päänsä nollattua ja menisi katsomaan ihan vailla ennakko-odotuksia.

Raili Raitala, joka Seinäjoen tuotannossa varasti sydämeni täysin, palaa tekemään roolinsa Sarahina. Upeaa! Tuplamiehityksen toisena Sarahina Anna Victoria Eriksson. Kreivi von Krolockin tärkeässä roolissa vuorottelevat Mikko Vihma ja Jonas Saari. Saapas nähdä... Jyri Lahtisen saappaat ovat NIIN isot että taidetaan tarvita kumpaakin! Jään odottamaan mielenkiinnolla Alfredin ja Herbertin esittäjiä...

Toteutuksesta vastaa pitkälti sama tiimi kun teki nyt Billy Elliotin, ja orkesteriakin johtaa taitava Eeva Kontu. Suhtaudun siis hyvin luottavaisin mielin tähän puoleen.


Jotain moitittavaakin löytyy, ainakin tässä vaiheessa. Nimittäin promokuvan von Krolockin (Mikko Vihma) viikset!! Järkyttävät saksalaiset pornoviikset. Katsokaa nyt itse tuosta kuvasta. Toivon mukaan ne poistuvat ensi-iltaan mennessä. Joka on siis 3.2.2016.

Laura, joka on Suomen johtava Tanz der Vampire-guru, ehätti jo bloggaamaan aiheesta. Ja jos kaipaat mitä tahansa lisätietoa tästä musikaalista, on Eclipsis ry:n TDV-sivu ihan parhautta.

Omat liput (kieltämättä aika monta) on jo varattu - suosittelen hankkimaan omasi mahdollisimman pian, ennenkuin loppuvat!

Kiitos Helsingin kaupunginteatteri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti