lauantai 3. marraskuuta 2012

Klassikot lavalla / Tampereen Teatteri 2.11.2012

Perjantaina Tampereen Teatterin kulttuuriravintola/kahvila Kivessä, nauttimassa loppuunmyydystä Klassikot Lavalla - elokuvan lyhyt oppimäärä -näytelmästä. Huikean hauska ja viihdyttävä ilta. 2 herraa, mainiot Risto Korhonen ja Ville Majamaa kävivät läpi kymmeniä ja kymmeniä klassikkoleffoja, Star Warsista Tuulen Viemään, Kummisedästä kauhuelokuvaklassikoihin. Samalla käytiin läpi elokuvan historiaa. Lavalla nähtiin niin Clark Gable, Chaplin, John Holmes, Darth Vader, Klonkku, Don Corleone ja ties vaikka ketä.


Järjettömän hauskoja juttuja ja tietysti oman bonuksensa toi puoliajan jälkeen vedetty "kaikki Sherlock Holmes elokuvat". Mutta muutamia esityksiä on jäljellä, tosin taitavat olla loppuunmyytyjä. Voisin mennä uudelleenkin.
 
Clark Gable ja Hannibal Lecter Tillikassa

Ville Majamaa on julmetun hyvä näyttelijä, mutta kyllä toi elastinen hobittikokoluokkaa oleva Korhonen on ihan huikeassa vedossa. Kumpaakin on tullut vuosien varrella nähtyä TT:ssä aika lailla, ja molemmat hurmasivat viimeksi kesällä myös Pyynikin Kesäteatterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti