perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tankki Täyteen / Sappeen Kesäteatteri 7.7.2011

Sappeen kesäteatterissa Pälkäneellä vedetään tänä kesänä Tankki Täyteen Teatteri Eurooppa Neljän johdolla. Jotenkin hassua vanhasta tv-sarjasta tehdä kesäteatteria, mutta toimi ihan hyvin. Oltiin Tuulan ja Paulin kanssa katsomassa esitystä aurinkoisena torstai-iltana. Miljöö oli hieno ja loppuunmyyty katsomo.

Juu, ihan nautittava esitys. Kaikki olivat erinomaisen laulutaitoisia. Ola Tuominen oli ohjannut, ja saanut sarjasta ne parhaat palat taltioiduttua.

Tanjalotta Räikkä hieman teatraalisena Emmi Vileninä, mutta sopi siihen rooliin hyvin. Ilkka A. Jokinen, (joka on TTT:n Vuonna 85 esityksen tähti, sekä Radio 957:n Höntän ja Toipparin toinen osapuoli), veti Sulo Vilenin roolin suht suvereenisti. Pipo ja kaikki.

Paavo Honkimäki (jonka näin Beatles musikaalissa jokunen vuosi sitten) oli erinomainen Juhana Vilen. Joskin hetkittäinen marttisuosalomainen esiintyminen hieman hämäsi. Tukkakin samanlainen liehuletti. Tykkään mä Suosalostakin, ei sillä. Mutta karismaattinen näyttelijä ja hyvä laulaja! Tosin, kukaan ei ihan voi olla Ilmari Saarelaisen veroinen Juhana ei.

Ilkka Koivula oli konstaapeli Reinikainen, ja ihan ok siinä, mutta ei ole Tenho Saurenin voittanutta. Oikeanlainen manselainen puheenparsi jäi puuttumaan, ja ääni ei kuulunut aina kunnolla. Mutta huuliharpunsoittotaidosta plussaa!

Livejukepoksi Rock-Ola soitti lavasteiden päällä, ajan hengen mukaista rokkia. Dannyä, Kirkaa ja ties vaikka mitä. Lavasteet muutenkin oli aika hyvät, sellaiset näpsäkästi liikutettavat seinät. Korjaamon puoli, kahvilan puoli ja tanssilava.

Ei nyt mikään elämää suurempi teatterikokemus, mutta nautittava. Ja vitsi et ne laulo hyvin (ai niin mä sanoin tän jo...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti